laminatova podlaha balterio

Balterio – špičkové laminátové podlahy z Belgie

Před třemi lety získala belgická společnost Balterio v Anglii ocenění Nejlepší výrobce laminátových podlah. Tím však výčet jejích úspěchů nekončí. Proto neváhejte a svou novou laminátovou podlahu vybírejte z dekorů této špičkové značky.

Výhody laminátových podlah

  • široký výběr dekorů (od běžných vzorů až po exotické dřeviny)
  • vysoká odolnost
  • stálobarevnost – nemění svou barvu vlivem slunečního záření
  • snadná pokládka zámkovým systémem i následná údržba
  • vhodné pro pokládku na podlahové vytápění
  • vhodné pro alergiky a astmatiky
  • cenová dostupnost

Kvalita, styl, inovace

Belgická společnost Balterio si klade za cíl vyrábět dokonalé laminátové podlahy, které přemění váš domov v láskyplné místo. Nejen na pohled, ale i na dotek působí jako skutečné dřevěné podlahy. Jejich základními charakteristickými rysy jsou kreativita, inovace, nadčasovost a originalita.

Balterio má desítky let přední postavení na evropském trhu s laminátovými podlahami a řadu významných ocenění. Kromě toho jsou všechny laminátové podlahy Balterio certifikovány Programem podpory lesních plánů (PECF), který chrání naše lesy – za každý pokácený strom zajišťuje vysazení stromu nového.

Proč zvolit laminátové podlahy Balterio?

  • odolnost vůči opotřebení, nárazům, poškrábání, ale i zapálené cigaretě
  • rozměrová stabilita
  • odolnost vůči vlhkosti díky vlastní HDF výplni
  • bezpečný protiskluzový povrch
  • barevná stálost a odolnost vůči skvrnám
  • inovační zámkové systémy PressXpress, ClickXpress, DropXpress – rychlá a čistá pokládka
  • autentické imitace přírodní struktury dřeva a kamene – k nerozeznání od originálu
  • ručně opracovaný reliéfní povrch, tzv. “hand scraped”
  • různé struktury povrchu (kartáčovaná, struktura žilkování, opravdová struktura dlažby,…)
  • široké spektrum povrchových úprav (mat i lesk)
  • lamely v různých velikostech
  • neustálý vývoj nových dekorů, povrchových úprav a dalších inovativních technik (True to nature, Chrome zone, 3D wood effect, Soft touch mat atd.)
  • nabídka více než 100 barevných dekorů a odstínů
  • důraz na ekologii (A+) a udržitelnost výroby

Potřebujte víc důkazů, že laminátová podlaha Balterio je správná volba?

Tak čtěte dál.

Kolekce laminátových podlah Balterio dostupné v katalogu MojePodlaha.cz

Extra dlouhé a široké lamely, které vyzařují luxus a skvěle vypadají v malých místnostech i velkých honosných sálech. Vyberte si z 8 odstínů dubu a proměňte svůj interiér v klenot.

Autentická “dubová podlaha” s matným povrchem a lesklými póry dokonale připomíná krásu přírody. Díky důmyslnému zámkovému systému ClickXpress® stačí podlahové lamely pouze jemně přitlačit k sobě a máte hotovo.

Balterio Senator, to je laminátová klasika oblečená do moderního kabátu. Tři typy povrchové struktury, od jemného žilkování až po drsné kartáčování, na klasických prknech nebo parketách, 16 různých dekorů a perfektní cena.

Vsaďte na surovou krásu přírodního kamene v kombinaci se všemi výhodami špičkového laminátu. Široké krátké dlaždice umocní minimalistický vzhled a dominantní postavení podlahy.

Výrazná V-drážka po všech čtyřech stranách dodává podlahám vzhled skutečných dřevěných prken. Je libo ořech, dub, či snad kambala?

Podlaha jako mistrovské dílo, dokonale nedokonalá podlaha Tradition Sculpture vás upoutá autenticitou ručně opracované dubové podlahy.

Elegance, jemnost a charisma – to jsou podlahy Tradition Elegant s jemným žilkováním a mikro V-drážkou na všech čtyř stranách. Tradiční, ale zároveň moderní.

Představte si kvalitní dřevěnou podlahu tradičních venkovských statků. Ručně opracované laminátové lamely Tradition Sapphire s jedinečným vzhledem a nepravidelnými V-drážkami navodí atmosféru poklidného vesnického života i u vás doma.

Výrazné suky a další zdánlivé nedokonalosti laminátové podlahy Quattro Vintage vytvoří dokonale útulný domov, do něhož se budete těšit. Světlo a stín hrající si s jemnými tóny dekorů dodají místnostem lehký nádech retro stylu.

Kombinace světlých a tmavých tónů si vyžádá nejeden zvědavý pohled. Pozornost upoutají i výrazně široká prkna s kartáčovaným povrchem s dvoustrannou V-drážkou.

Stylové moderní podlahy podle Balterio? Rozhodně Experience. 3D wood effect s matným vzhledem dodává podlahám jedinečný vzhled a kouzlo klasiky. Už jste viděli jilmové nebo cypřišové dekory?

Pokud hledáte cenově dostupnou laminátovou podlahu v prvotřídní kvalitě a moderním provedení, volte Balterio Dolce. Jemné odstíny a matná struktura přírodního dřeva vás okouzlí na první pohled.

Bytelné 12mm lamely kolekce Balterio Fortissimo najdou své uplatnění především v prostorách s vysokým zatížením. Důkazem budiž 33letá záruka pro bytové a 15letá záruka pro komerční využití.

Balterio Urban, kolekce laminátových podlah inspirovaná urbanismem, neboli životem velkoměsta. Nepravidelné katrování a odvážné střídání barevných odstínů podtrhuje nadčasovost a připomíná nevšední krásu světových metropolí.

Hedvábně hladká na dotek, dokonale elegantní na pohled. Dokonalá imitace ručně opracovaného dřeva s panoramatickým efektem, který vytváří dojem nekonečných prken.

Projasněte svůj interiér s laminátovými podlahami Vitality Deluxe se čtyřstrannou mikrodrážkou. Nikdo nepozná, že se nejedná o skutečnou dubovou či borovicovou podlahu. Nekonečně dlouhá prkna s přirozeným reliéfem dřeva budou ozdobou vašeho domova.

Máte vybráno?

Pokud jste si vybrali z nepřeberné nabídky laminátových podlah Balterio, dejte nám vědět a my vám zdarma uděláme nezávaznou kalkulaci. Nenašli jste vhodného kandidáta pro váš dům či byt? Zastavte se na naší vzorkovně a vyberte si osobně.

Těšíme se na vaši návštěvu.