podlaha sobota

Ze vzorkovny podlah přímo do ZOO. Nově i v sobotu!

Stavíte či rekonstruujete nové rodinné hnízdečko? Jde Vám z toho hlava kolem, ale musíte vyřešit, jakou podlahu položit v kuchyni či obýváku? Spojte příjemné s užitečným. Zastavte se do naší vzorkovny, vyberte si podlahu a pak vezměte svou rodinu na výlet do nedaleké zoologické zahrady.

Vzorkovna podlah – Praha 7 Holešovice

Prahu 7 Holešovice najdete severně od historického centra Prahy, a to převážně na levém břehu řeky Vltavy. Jako prodloužené centrum Prahy zahrnuje obytnou část, průmyslovou a obchodní zónu, ale především krásné rozlehlé parky a přírodní rezervace (Královská obora Stromovka, Letenské sady, zoologická a botanická zahrada v Tróji). A samozřejmě i Národní technické muzeum (něco pro malé a velké kluky) a Výstaviště Praha Holešovice, kde se koná spousta nejrůznější kulturních a sportovních událostí.

A to není vše! Především se zde nachází vzorkovna podlah MojePodlaha.cz. Na ploše přes 200 m² pro Vás máme připravené stovky krásných dekorů všech typů podlahových krytin z naší rozsáhlé nabídky (vinylové, dřevěné, laminátové, korkové, PVC podlahy, Marmoleum i pár koberců).

Kde, kdy a jak nás najdete?

Vzorkovna katalogu MojePodlaha.cz sídlí na adrese Argentinská 40, 170 00 Praha 7 Holešovice. Zastihnete nás zde od pondělí do pátku mezi 10:00 a 18:00 a od září NOVĚ i každou sobotu od 09:00 do 13:00. Hledejte šedo-červenou budovu s logem Moje Podlaha. Hned vedle vzorkovny se nachází naše sklady, takže máme všechen objednaný materiál pěkně po ruce.

Nebojte se, nezavalíme Vás pouze zástupem podlahových vzorků. Kromě nich na Vás ve vzorkovně v Praze 7 čeká i sympatická asistentka, která je připravená Vám poradit s výběrem ideální podlahy pro Váš byt i dům. A budete-li mít štěstí, tak zde natrefíte i na podlahového odborníka a majitele firmy, pana Romana Šipláka.

Těšíme se na Vaši návštěvu

Moje Podlaha – vzorkovna podlah v Praze